Termékkategóriák

Általános Üzleti Feltételek

Rendelés:

A rendeléshez nem feltétlenül szükséges regisztrálnia magát, de a lehetőség természetesen erre is adott; és ez esetben valamennyi vásárlás után jutalompontokat adunk Önnek, melyet később bármikor levásárolhat.  Rendeléseiket leadhatják telefonon, e-mailben, faxon vagy online módon webshopunkban. A rendelés menete minden esetben hasonló. Szükségünk van a Megrendelő nevére, címére, telefonszámára, e-mailcímére, a megrendelni kívánt termékek cikkszámára és darabszámára, valamint a szállítási és fizetési mód megnevezésére. A rendelések feldolgozása minden hétfőn és csütörtökön történik, így csomagjaink rendszerint kedden és pénteken érnek célba, teljesítési határidőnk így tehát legfeljebb 3 munkanap. Vevőszolgáltunk minden esetben a  megrendelés feldolgozását követően azonnal e-mailben visszaigazolja a rendelést. Mivel termékeink 95%-ban vannak raktáron így nagy valószínűség szerint 3 munkanapon  belül eljuttatjuk azt Megrendelőinknek az általuk kiválasztott módon (posta, futár, azonnali egyedi házhozszállítás), vagy akár személyesen is átvehetik zuglói vevőszolgálatunkon. Vevőszolgálatunk 2013. január 1.-től hétfőnként és csütörtökönként 14 és 19 óra között tart nyitva, de előzetes egyeztetés alapján ezen kívüli időpontban is rendelkezésére állunk (06-30/264-8898). A rendelt termékek személyes átvételekor is kötelesek vagyunk Ügyfelünk nevét és címét a számlán feltüntetni számlaadási kötelezettségünk maradéktalan kielégítése érdekében.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

 

Fizetés:

A megrendelt terméket személyes átvétel esetén a Vevőszolgálaton tudja kifizetni a Megrendelő.

A házhozszállítással megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak vagy postásnak tudja fizetni a Megrendelő. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz. A számlát és garanciapapírt minden esetben a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár vagy postás előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb. 

Házhozszállítás:

Webáruházunk házhozszállításos megrendeléseit a Magyar Posta vagy az Ügyfél külön kérésére a GLS Futárszolgálat végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, úgy célszerű szállítási címként munkahelyi címét megadnia. A Magyar Posta illetve a GLS Futárszolgálat is kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

További részletek a "Szállítási információk" fülalatt!

Garancia:

Valamennyi termékünkre 1 év garanciát biztosítunk, (az ipari kerekek és görgők kivételével) az ezzel kapcsolatos ügyintézést zuglói vevőszolgálatunkon végezzük. A termék meghibásodása esetén a terméket kérjük a készülékhez mellékelt garanciapapírral együtt Vevőszolgálatunkra visszajuttatni. A termék visszajutásának költsége Vevőt terheli. Utánvéttel küldött csomagokat Vevőszolgálatunk nem vesz át, azokat minden esetben visszaküldjük a Feladónak! Amennyiben a termék javítható úgy azt megjavítjuk, ha erre nincs lehetőség úgy azonnal cseréljük a terméket. Amennyiben már nem forgalmazzuk a meghibásodott terméket vagy azzal megegyező terméket úgy visszafizetjük a vételárát.

Visszavásárlás garancia: Cégünk 1 év visszavásárlási garanciát biztosít valamennyi Ügyfelünknek! Kibontott, de nem használt termékeket 365 napon belül díjmentesen visszavásároljuk Öntől! Mindössze a termékhez tartozó számlára van szükségünk, és a vásárláskor aktuális árat visszafizetjük!

 

Az elállás joga:

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A termékeket a számlával vagy nyugtával együtt visszaküldheti. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárló nem kötelezheti az Eladót a szállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli. A vásárlót nem terheli semmilyen más költség a termék visszaszállításának díján kívül. Az Eladó köteles visszatéríteni a termék árán felül a termék kiszállításának költségeit is a Vásárló részére, amennyiben a termék vételárát szállítási díjjal terhelte. A Webáruház nem követelheti, hogy bontatlan állapotában küldje vissza a megrendelt terméket a vásárló, azonban követelheti az összes tartozék illetve garanciapapír meglétét. Az Eladó továbbá követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

→ Kapcsolódó jogszabályok, rendeletek megtekintése itt.                              

→ Internetes vásárlással kapcsolatos tanácsok itt.

Adatvédelem:

Megrendelésekor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. A rendeléskor a Megrendelő köteles megadni elérhetőségét (név, telefonszám, emailcím), és amennyiben házhozszállítást kér, úgy a szállítási címét is. A Megrendelő adatait rendszerünkben eltároljuk amennyiben Ügyfelünk nem kéri adatainak törlését. Az adatok törlését Ügyfeleink bármikor kérhetik az info@szerszamwebaruhaz.hu címen. Ügyfeleink adatait a Szerszámwebáruház Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb) Ezen adatokat a Szerszámwebáruház Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

Figyelem! 2014. január 1.-től számlaadási kötelezettségünk maradéktalan teljesítése érdekében valamennyi Ügyfelünknek rögzítenünk kell és fel kell tüntetnünk a számlán nevét és címét személyes átvétel esetén is!

 

Áraink:

Áraink magyar Forintban értendők, és tartalmazzák a törvény által előírt Áfát, de nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját! Csomagolási díjat nem számolunk fel!

Figyelmeztetés!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a weblapon megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól,  bizonyos esetekben illusztrációként szerepelhetnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy a rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.tv. Rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Szerszámwebáruház Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.